Nova versió 2020.05 que inclou l'adaptació a l'exercici 2019 de la presentació de comptes anuals i la generació del Llibre Registre de Profesionals en estimació directa, així com diverses millores (11/05/2020)
  • S'adapta el mòdul de presentació de comptes anuals per a l'exercici 2019 segons la Resolució 7682 del 22 de maig de 2019, en la qual s'aproven els nous models per a la presentació al Registre Mercantil de les comptes anuals dels subjectes obligats a la seva publicació.
  • La present versió inclou un nou mòdul de generació del Llibre Registre per a professionals en estimació directa per a atendre els possibles requeriments que l'administració pugui presentar segons la Ordre HAC/773/2019 de 28 de juny. Disposa d'una explicació detallada del seu funcionament al seu manual d'ajuda.
  • S'incorpora una vista prèvia dels documents annexes a la pantalla de cerca d'assentaments, amb la finalitat de poder visualitzar-los ràpidament sense tenir la necessitat d'entrar a modificar/consultar els assentaments. Aquesta vista prèvia es pot redimensionar i ofereix també la possibilitat de visualitzar/executar els documents pitjant un botó o fent doble click. També pot ocultar-se/mostrar-se fàcilment fent click als botons de amagar/mostrar.
  • S'actualitza el mòdul de configuració del servidor de correu electrònic, incorporant els nous protocols TLS 1.1 i TLS 1.2 i permetent indicar el port de comunicació.
Aquest instal·lador solament és vàlid si té instal·lada una versió anterior al seu equip. En cas contrari descarregui i instal·li l'última versió complerta del programa d'instal·lació abans d'utilitzar aquesta actualització.
A partir de la versió 2015, ja no és necessari descarregar les actualitzacions des de la nostra web donat que el programa les detecta i descarrega de forma automàtica.
Recordi que la darrera actualització sempre conté totes les anteriors.