Nova versió 2017.03 que inclou el nou model 130 i el sistema d'impressió de les predeclaracions dels models 111, 115 y 303 per a l'exercici 2017 (03/04/2017)
  • S'incorpora dins l'SBConta.NET el mòdul de càlcul i presentació del model 130 per a l'exercici 2017.
  • S'inclou el mòdul d'impressió oficial de la predeclaració dels models 111, 115 i 303 per a l'exercici 2017.
  • S'ha afegit una nova utilitat dins del mòdul de pagaments titulada "assignar número de pagaré a remesa". Tal i com indica el seu nom, permet assignar de forma totalment automàtica el número de pagaré o xec generat pel programa per a un conjunt d'efectes. Contempla múltiples sistemes d'ordenació i l'agregació d'efectes per data de venciment i compte de creditor.
  • A la nova versió, el major en moneda estrangera mostra el compte seleccionat en la presentació de resultats per pantalla si s'ha seleccionat un únic compte.
  • S'ajusta la generació del fitxer de presentació del modelo 340 a efectes de que quan el NIF del tercer està buit no s'informi a zeros.
Aquest instal·lador solament és vàlid si té instal·lada una versió anterior al seu equip. En cas contrari descarregui i instal·li l'última versió complerta del programa d'instal·lació abans d'utilitzar aquesta actualització.
A partir de la versió 2015, ja no és necessari descarregar les actualitzacions des de la nostra web donat que el programa les detecta i descarrega de forma automàtica.
Recordi que la darrera actualització sempre conté totes les anteriors.