Nova versió 2016.07 a la qual s'actualitza l'adreça i el telèfon de SBSS i on s'inclou una nova opció de recàlcul de prorrata a factures (03/03/2016)
  • S'ha actualitzat l'adreça i el telèfon de SBSS Consulting a l'apartat 'Ajuda'-'Sobre...'.

    Recordi que a partir de l'1 de març de 2016 el nostre número de suport tècnic passa a ser el 93-348-5565 i podrà trobar la nostra nova oficina a Ronda Universitat, 7, 3-3 (08007 Barcelona).

  • Nova opció 'Recàlcul de prorrata a factures' dins de l'apartat de 'Processos-Altres'. Aquesta opció permet ajustar la prorrata a factures ja comptabilitzades, en el cas que aquesta hagi canviat.
  • S'ha millorat la visualització de la graella de liquidació de venciments. Algunes de les columnes no eren ajustables mitjançant la opció de 'Desar disseny'.
  • S'ha redissenyat l'opció d'insertar imatges al formulari de mailing massiu, ja que abans es perdia la imatge a l'hora de realitzar l'enviament, dins d’unes condicions donades.
Aquest instal·lador solament és vàlid si té instal·lada una versió anterior al seu equip. En cas contrari descarregui i instal·li l'última versió complerta del programa d'instal·lació abans d'utilitzar aquesta actualització.
A partir de la versió 2015, ja no és necessari descarregar les actualitzacions des de la nostra web donat que el programa les detecta i descarrega de forma automàtica.
Recordi que la darrera actualització sempre conté totes les anteriors.